Hund


Kat


Hund, Kat og Menneske

Bachs by Ann

 • StartsklippekortVelkommen til Sensitiv Hund Terapi – En Kærlig Tilgang til Velvære.
  • 6 klip kr. 2.772,- (spar 12 % = kr. 462,- pr. klip)
   • Dette særlige klippekort inkluderer 3 klip til beroligende hundemassage og 3 klip til Naturlig Hund Terapi. Nogle hunde har brug for ekstra omsorg og hensyn, især hvis de har oplevet mistet tillid til mennesker tidligere. Det kan være i forbindelse med terapi, behandling eller håndtering, hvilket muligvis har ført til uhensigtsmæssig eller aggressiv adfærd.

    Startsklippekortet er designet specifikt til at hjælpe med tilvænning og genopbygning af tillid. Dette sker før vi dykker ned i de dybereliggende udfordringer i din hunds krop. Det er en gradvis proces, hvor din hund er involveret fra start til slut, og det fokuserer på at skabe et samarbejde. Jeg respekterer fuldt ud din hunds grænser og sikrer, at hunden er 100% engagerede i terapiprocessen.

    DET BETYDER, AT DIN HUND OPLEVER OG LÆRER, AT JEG RESPEKTERER DENS GRÆNSER. Selvom jeg, når hunden er mentalt parat, forsigtigt udfordrer dem, så de kan få endnu mere ud af terapien og opleve de store fordele, der følger med. Dette åbner ofte op for muligheden for at nå længere og dybere ved hjælp af frivillig håndtering (som gælder for alle mine terapiformer), hvilket er den mest optimale måde at give sensitive hunde en positiv og dybdegående terapeutisk oplevelse med imponerende resultater.

    Jeg ser frem til at skabe et trygt rum for din hund og dig, hvor din hund kan opdage velvære gennem Naturlig Hunds kærlige og rumlige tilgang til terapi.
 • Generelt gælder:
  • Jeg kører gerne hjem til dig. Der tilføjes dog et kørselsgebyr jf. statens kilometertakst ved mere end 10 km afstand samt kr. 100,- pr. påbegyndte 1/2 time i kørselstid. Kontakt mig for en nærmere aftale om pris
  • Klippekort refunderes ikke