– En helhedsorienteret terapeutisk tilgang til din hunds fysiske og mentale udfordringer.

Velkommen til Naturlig Hund Terapi, hvor jeg anvender min viden fra diverse terapeutiske discipliner for at skabe den mest optimale løsning til din hunds bevægeapparat og trivsel. Min erfaring viser, at denne terapiform er særdeles effektiv og succesfuld, idet den arbejder helhedsorienteret med hele din hunds krop.

Forestil dig en terapi til din hund, der omfatter Kranio Sakral Terapi, Zoneterapi, Akupressur, Veterinær Rehabiliteringsterapi (“hundefysioterapi”), laser og Massage, alt sammen tilpasset præcis til din hunds udfordringer.

Hvad får din hund ud af Naturlig Hund Terapi?
En blid og dybdegående terapiform, hvor jeg forstår og imødekommer din hunds behov på din hunds egne præmisser. Jeg vælger nøje de teknikker, der vil give din hunds bevægelsesapparat den største gavn.

En enkelt session varer omkring 50 minutter, men for at opnå det mest optimale resultat anbefales et forløb. Et forløb kan være mellem 5 – 10 terapier alt efter din hunds bevægelsesapparat mæssige udfordringer.

Hvordan virker Naturlig Hund Terapi på din hund?
Din hunds bevægelses udfordringer kan være opstået gradvist, selvom de kan synes at være opstået pludseligt. Det kan skyldes sygdom, traumer eller hverdagens fysiske udfordringer, og de har det til fælles, at det kræver tid for fuld heling. Naturlig Hund Terapi er ofte nøglen til at skabe de rette forudsætninger for denne proces, hvor din hund selv kan arbejde videre med sin krop sammen med træning af muskulatur, som I udfører mellem sessionerne.

Mine individuelt tilrettelagte terapiforløb er skræddersyede til at give din hund den nødvendige tid, hjælp og omsorg. Naturlig Hund Terapi fokuserer blandt andet på at løsne op i både muskler og bindevæv, hvilket har en positiv indvirkning på leddene, herunder rygsøjlen, og organerne. Samtidig forbedrer det blodcirkulationen og lymfesystemet. Endvidere arbejder det med kraniet og nervesystemet.

Giv din bedste ven det, han/hun behøver, for at komme tilbage til sit optimale velbefindende og forbedre livskvaliteten.

Andet der kan tilføjes til Naturlig Hund Terapi hos mig?
Giv din hund den opmærksomhed, han/hun fortjener, og tilkøb gerne Bachs Terapi (Bachs by Ann) for at forstærke effekten af Naturlig Hund Terapi, hvorved der kommer endnu mere fokus på din hunds følelser og dermed adfærd.
Det er kendt i dag, at følelser har indvirkning på kroppens tilstand.

Det praktiske:
Du kan her booke tid og se priser.
Kontakt mig venligst ved udkørsel til eget hjem for at aftale pris samt booke tid indeholdende rejsetid.

Lad os sammen skabe en rejse mod en sundere, gladere og mere bevægelig hund!