..Hundezoneterapi – kan man det?

Hundezoneterapi og hvordan det virker for hunde.
Karla har overbelastet venstre forben. Hun får her akupressur, der virker smertestillende.

Det korte og præcise svar er JA!

Zoneterapi er en af de mest udbredte komplementære terapiformer i Danmark og hen mod hver 4. dansker har selv oplevet dens gavnlige virkning både som forebyggende, supplerende og lindrende hjælp. Hundezoneterapi har lige så god effekt på hunde, som på mennesker. Har din hund f. eks. ubalancer i form af allergi, nyresten, hormonelle udfordringer, analkirtelbetændelse / tilstoppede analkirtler, maveproblemer, overvægt, urinvejslidelser, stress, svagt immunforsvar eller gigt, så kan hundezoneterapi gøre en forskel.

Det er en skånsom og holistisk terapiform, der primært foregår ved stimulering af reflekszonerne på hundens bagpoter, akupressur forskellige steder på kroppen samt påvirkning af zoner i ansigtet.
I forbindelse med terapien får du endvidere lært nogle gode punkter for din hund, som I kan udfører derhjemme i ro og mag. Det er altid rart selv at være en aktiv part i sin hunds udfordringer samtidigt med at det er gavnligt.

Hvad hundezoneterapi gør er følgende: Det skaber balance i kroppen ved at fjerne energiblokeringer. Det hjælper kroppen med øget impulsaktivitet i nervesystemet samt styrker kredsløb og immunforsvar, der både øger tilførslen af ilt og næring samtidigt med at affaldsstoffer transporteres bedre ud af kroppen. Det giver kroppen gode betingelser for at fungere optimalt og sænker samtidigt hundens stressniveau. Det giver med andre ord et godt flow i kroppen tillige med velvære for din hund i form af mere overskud, glæde og energi.

Hvor ofte skal hunden have zoneterapi: Det varierer, men som udgangspunkt er det mellem 3 – 4 terapier i et mindre forløb og i mere / meget komplekse tilfælde kan et forløb være 10 – 12 gange – nogen gange flere.
Generelt er det godt ind i mellem at få zoneterapi for at forebygge og vedligeholde et godt helbred hos din hund.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre om, hvordan hundezoneterapi kan være godt for din hund.

Ann Josephsen / Naturlig Hund
ann@naturlighund.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *