– En helhedsorienteret og kærlig terapeutisk tilgang til at afhjælpe din kats fysiske – og ofte også mentale – udfordringer.

Velkommen til Naturlig Kat Terapi, hvor jeg anvender min viden fra diverse terapeutiske discipliner for at skabe den mest optimale løsning til din kats bevægeapparat og trivsel. Min erfaring viser, at denne terapiform er særdeles effektiv og succesfuld, idet den arbejder helhedsorienteret med hele din kats krop.

Forestil dig en skræddersyet terapiform til din kat, der inkluderer Kranio Sakral Terapi, Zoneterapi, Akupressur, Veterinær Rehabiliteringsterapi, laser og Massage – alt tilpasset præcist til din kats individuelle udfordringer.

Hvad kan du og din kat forvente af Naturlig Kat Terapi?
En blid og dybdegående terapiform, hvor jeg forstår og imødekommer din kats behov på dens egne præmisser. Jeg udvælger omhyggeligt de teknikker, der vil gavne din kats bevægeapparat mest muligt.

Varigheden af en enkelt session er omkring 50 minutter, men for at opnå det optimale resultat anbefales et forløb. Et forløb kan variere mellem 5 – 10 terapier, alt afhængigt af din kats bevægeapparatsmæssige udfordringer.

Hvordan påvirker Naturlig Kat Terapi din kat?
Din kats bevægelsesudfordringer kan have udviklet sig gradvist, selvom det kan forekomme, at de er pludseligt opstået. Årsagerne kan være sygdom, traumer eller daglige fysiske udfordringer, og fælles for dem alle er, at de kræver tid for fuld heling. Naturlig Kat Terapi er ofte nøglen til at skabe det rette miljø, hvor din kat selv kan arbejde videre med sin krop mellem sessionerne.

Mine individuelt tilrettelagte terapiforløb er skræddersyede til at give din kat den nødvendige tid, hjælp og omsorg. Naturlig Kat Terapi fokuserer blandt andet på at løsne op i både muskler og bindevæv, hvilket har positiv indvirkning på leddene, herunder rygsøjlen, og organer. Samtidig forbedrer det blodcirkulationen og lymfesystemet, og endvidere arbejder det med kraniet og nervesystemet.
Giv din bedste ven det, han/hun behøver, for at komme tilbage til sit optimale velbefindende og forbedret livskvalitet.

Andet der kan tilføjes til Naturlig Hund Terapi hos mig?
Giv din kat den opmærksomhed, han/hun fortjener, og overvej tilkøb af Bachs Terapi (Bachs by Ann) for at forstærke effekten af Naturlig Kat Terapien, hvorved der kommer endnu mere fokus på din hunds følelser og adfærd.

Det er kendt i dag, at følelser har indvirkning på kroppens tilstand.

Det praktiske:
Du kan her booke tid og se priser.
Kontakt mig venligst ved udkørsel til eget hjem for at aftale pris samt booke tid indeholdende rejsetid.

Lad os sammen skabe en rejse mod en sundere, gladere og mere bevægelig kat!