Det handler om følelser hos dyr og mennesker

Velkommen til BACHs BY ANN, hvor du inviteres på en hjertevarm rejse mod personlig udvikling og velvære for både dig og dine nærmeste, – og hvor det handler om følelser og hvordan det indvirker på hverdagen. Bachs Terapi er en kærlig støtte til voksne, børn og vores elskede pelsede familiemedlemmer på vejen til en større indre harmoni i det daglige livs hektiske verden.

Hvad kan du forvente af Bachs Terapi hos mig? En uformel og åben samtale på cirka 45-50 minutter, hvor vi udforsker dine og / eller jeres behov, efterfulgt af skabelsen af en unik blanding af Bachs Blomsterremedier, der reflekterer dit, dit barns eller dit kæledyrs unikke væsen og behov.

Bachs Blomsterremedier er naturens egen kærlige og naturlige støtte, skabt til at omfavne dig gennem livets følelsesmæssige facetter. Lad os sammen udforske og vække dine indre kræfter, der bringer mere ro og glæde ind i dit liv.

I denne terapeutiske rejse er Bachs Terapi mere end blot dråber – det er et værdifuldt redskab til selvopdagelse og positiv forandring. Vi kan styrke sindsro, overkomme hindringer, omfavne ny læring, dyrke tålmodighed og bringe balance til selv de mest hektiske tanker.

For eksempel kan Star of Bethlehem hjælpe med at lindre chok og traumer, Walnut støtter dig i at tilpasse dig nye livsfaser, mens Larch kan booste selvtilliden og hjælpe med at overkomme frygt for fiasko.

Dyk ned i Bachs Blomsterremedier og lad os sammen åbne døren til en ny verden af indre ro og trivsel. Se mere i min personlige introduktion nedenfor, og find en inspirerende artikel om brugen af Bachs Blomster Remedier i forbindelse med terapi hos NATURLIG HUND, som BACHs BY ANN er en del af, i bladet Naturli. Lad os sammen skabe magi og styrke – dit liv fortjener det allerbedste.

Bachs Terapi kan være din trofaste ledsager på rejsen mod et liv i balance og selvudvikling. Dit liv fortjener det bedste, og jeg er her for at hjælpe dig med at skabe det.

Så.. Atter velkommen til BACHs BY ANN
– din partner på vejen mod et stærkere, mere harmonisk dig. Oplev selv, hvordan Bachs Terapi kan være nøglen til dit velbefindende. Kontakt mig i dag for din personlige konsultation og start din rejse mod selvudvikling, indre ro og harmoni.

BACHs BY ANN er en del af Naturlig Hund.

Læs her artikel om Naturlig Hund i Bladet Naturli’ :

Alternativt kan du se det på min FB:

Jeg er i gang med Den Internationale Bachterapeut-uddannelse hos Susanne Løfgren.

Trin 1 og 2 var jeg på i sensommeren og efteråret 2019.
Trin 3 var jeg på til november/december 2022.
Pt. mangler jeg de sidste 2 store opgaver, hvilket forventeligt er på plads i løbet af foråret 2024

https://www.casu.dk

Du kan høre mere om de enkelte remedier og hvordan det kan være en hjælp til selvhjælp ved følelser i Susanne Løfgrens julekalender 2022. Den kan du finde på instagram eller på hendes FB-side: Susanne Løfgren