Hundefysioterapi
Kleiner får hundefysioterapi i Naturlig Hunds klinik. Han nyder at få løsnet op i sin krop, der er udfordret af gigt.

Hundefysioterapi kan gøre en stor forskel for din hund, om din hund har udfordringer i bevægelsesapparatet eller ej.
Der er flere og flere, der har hørt om hundefysioterapi, hvilket er glædeligt, da terapien både er en fysisk del og en vejledning til øvelser og råd til hverdagen. Det er et fokus på alt det, som har betydning for, at din hund trives på den mest optimale måde på det fysiske og mentale plan.

Jeg har klienter, der efter et forløb er meget glædeligt overrasket over, hvilken forskel der er på deres hund fra de startede – samt forandringerne undervejs i forløbet – og til de efter et par måneder har en hund, der har en helt anden bevægelighed samt øget muskelstyrke.
Det gælder for både gigtramte hunde såvel som hos hunde, der “blot” har været meget aktive og ikke har fået arbejdet kroppen igennem en gang imellem med massage eller fysioterapi.

Hunden er en eliteidrætsudøver og som en eliteidrætsudøver, så har hunden lige så meget brug for hjælp med sine muskler, bindevæv og led, som vi mennesker har.
Hundefysioterapi kan forebygge – hvilket er langt bedre end at give terapi, når først “skaden er sket”.

Så hvad enten din hund har udfordringer eller ikke har, så vil jeg anbefale dig at få din hund tjekket af en hundefysioterapeut – og om ikke andet, så får du et fint billede af, hvordan din hunds bevægelsesapparat har det pt. og hvad du skal være opmærksom på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *