Bachs Blomsterremedier hjælper både dit dyr og dig ved følelsesmæssige udfordringer indenfor normalspektraet.

Det er hjælp til selvhjælp ved personlig udvikling ved brug af naturens egne virkemidler. Det har positiv indvirkning på:
sindsro, overvinde forhindringer, ny indlæring, tålmodighed, myldertanker, jalousi, selvtillid, den indre kritiker og meget meget mere.

Jeg bruger gerne Bachs dråber i forbindelse med mine terapier og har lavet en helt særlig “behandler-blandingsflaske”, der hjælper rigtigt godt for at dit dyr slapper af under terapien.

Ofte vælger man at få en personlig blandet flaske til sit dyr til at tage med hjem. Det kan være grundet udfordringer på træningspladsen, ny indlæring, adfærd ved ankomst af gæster eller ved udfordringer ved dyrlægebesøg. Årsagerne er mange og spørg mig gerne, hvordan jeg netop kan hjælpe dig, dit barn / dine børn eller dit dyr med jeres udfordringer.

Hvad kan du forvente af en Bachs Terapi:
En samtale af cirka 45 – 50 minutters varighed, hvorefter jeg laver en unik blanding til dig, dit barn eller dit dyr,

Nedenfor kan du se en kort introduktion fra mig om Bachs Blomsterremedier samt en artikel fra Bladet Naturli, hvor der er en artikel med mig.

Du kan høre mere om de enkelte remedier og hvordan det kan være en hjælp til selvhjælp ved følelser i Susanne Løfgrens julekalender 2022. Den kan du finde på instagram eller på hendes FB-side:

Susanne Løfgren

Læs her artikel om Naturlig Hund i Bladet Naturli’ :

Alternativt kan du se det på min FB:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNaturlighund.dk%2Fposts%2Fpfbid025rmbZQhh5pkvo5PMbewDBn8mna7Q8zvzKBpu4LEhVeF8xdsYygMRULYhAsC6yenGl&show_text=true&width=500

Jeg er i gang med Den Internationale Bachterapeut-uddannelse hos Susanne Løfgren.

Trin 1 og 2 var jeg på i sensommeren og efteråret 2019.
Trin 3 var jeg på til november/december 2022.
Pt. mangler jeg de sidste 2 store opgaver, hvilket forventeligt er på plads i løbet af foråret 2023

https://www.casu.dk