Om mig

Naturlig Hund – en del af Blæsenborg Dyreterapi


Jeg hedder Ann og er meget glad for dyr – særligt hunde. Der har altid været hunde i mit liv. Det har været lige fra blandingshunde, der holdt vagt ved min barnevogn, til den Israelske Gadehund, Troid, som jeg havde med hjem til Danmark.
Der har været mange forskellige racer og blandinger, som har krydset min vej. Det har været hunde, der har levet vidt forskellige liv.
Som barn hjalp jeg min onkel med at træne hans CV-hund (det der i dag hedder Redningshunde) ved at ligge i betonrør i jorden på den lokale brandstations brandtomt, hvor hunden så skulle finde mig. Det var ikke altid den fedeste oplevelse blandt edderkopper og andet kryb, men det var en skønt at opleve en hund, der får brugt sine evner – og har en ejer, som den har et fantastisk forhold til og samarbejde med. Og min onkel og hans Sussi var tæt forbundne.

For et par år siden stod jeg med ønsket om en karriereændring, men jeg var ikke sikker på i hvilken retning. En god veninde sagde en dag til mig: “Det er sjovt, Ann, som du altid har haft hunde omkring dig”. Det gav mig inspiration til at undersøge, hvad man egentligt kunne med hunde. Jeg startede med et kursus i hundemassage og blev meget interesseret i hunde og dens bevægelsesapparat. Det blev derfor den naturlige vej, som jeg har valgt og som nu gør, at jeg står her og kan tilbyde din hunde forskellige terapier. I februar 2019 tog jeg springet og forlod mit arbejde for at hellige mig Naturlig Hund og mine uddannelser indenfor området. Det håber jeg i løbet af 2021 at kunne udvide til andre dyr gennem uddannelsen som Adfærdskonsulent, som jeg starter på til februar 2021.

Et godt hundeliv er et hundeliv med fokus på hundes bevægelsesapparat og psyke