Naturlig Hund – en del af Blæsenborg Dyreterapi


Jeg hedder Ann og er meget glad for dyr – særligt hunde. Der har altid været hunde i mit liv. Det har været lige fra blandingshunde, der holdt vagt ved min barnevogn, til den Israelske Gadehund, Troid, som jeg havde med hjem til Danmark.
Der har været mange forskellige racer og blandinger, som har krydset min vej. Det har været hunde, der har levet vidt forskellige liv.
Som barn hjalp jeg min onkel med at træne hans CV-hund (det der i dag hedder Redningshunde) ved at ligge i betonrør i jorden på den lokale brandstations brandtomt, hvor hunden så skulle finde mig. Det var ikke altid den fedeste oplevelse blandt edderkopper og andet kryb, men det var en skønt at opleve en hund, der får brugt sine evner – og har en ejer, som den har et fantastisk forhold til og samarbejde med. Og min onkel og hans Sussi var tæt forbundne.

For et par år siden stod jeg med ønsket om en karriereændring, men jeg var ikke sikker på i hvilken retning. En god veninde sagde en dag til mig: “Det er sjovt, Ann, som du altid har haft hunde omkring dig”. Det gav mig inspiration til at undersøge, hvad man egentligt kunne med hunde. Jeg startede med et kursus i hundemassage og blev meget interesseret i hunde og dens bevægelsesapparat. Det blev derfor den naturlige vej, som jeg har valgt og som nu gør, at jeg står her og kan tilbyde din hunde forskellige terapier. I februar 2019 tog jeg springet og forlod mit arbejde for at hellige mig Naturlig Hund og mine uddannelser indenfor området. Det håber jeg i løbet af 2021 at kunne udvide til andre dyr gennem uddannelsen som Adfærdskonsulent, som jeg starter på til februar 2021.

Et godt hundeliv er et hundeliv med fokus på hundes bevægelsesapparat og psyke


Jeg bor ved Kattrup mellem Horsens og Skanderborg i en lille landlig ejendom med 3000 kvm grund med frit udsyn udover made (=eng), småskove, bæk og marker.
Emma og Anna, mine to dalmatinere, er mor og datter. De elsker at grave efter gulerødder, drikke vand fra bækken og boltrer sig i haven. Vi bor ud til en markvej, hvor de ligeledes holder meget af gåture.
I staldbygningen er jeg ved at indrette klinik, som forventes at stå parat i løbet af foråret.

Jeg er uddannet hundemassør i 2018 på Axelsons Animal Massage School nær Stockholm. Det har været en øjenåbner i forhold til hunden og dens bevægelsesapparat. Lysten til at blive endnu bedre til at hjælpe hunde med forskellige fysiske og psykiske udfordringer har fået mig til at søge videre. I sensommeren og efteråret 2018 startede jeg derfor på uddannelse til Hundefysioterapeut / Veterinær Rehabiliteringsterapeut og som Hundeadfærdsinstruktør ved Center for Dyreterapi i Hirtshals samt uddannelse til Hundezoneterapi hos Vivian Birlie, Sano Canis.
Under uddannelsen til Hundezoneterapeut fik jeg øjnende op for Bachs blomsterremedier og jeg er ved at uddanne mig til Bachs Blomsterterapeut.

Uddannet som / i:
Hundemassør – August 2018
Hundezoneterapeut – Marts 2019
Hundefysioterapeut / Veterinær Rehabiliteringsterapeut – Juni 2019
Bachs Blomsterterapi – Trin 1 + 2 – sensommer og efterår 2019

Under uddannelse i:
Hundeadfærdsinstruktør forventes afsluttet oktober 2020
Bachs Blomsterterapi – Trin 3 i efteråret 2020

Kurser:
Førstehjælpskursus – Maj 2019 ved Danish K9 Solutions

Jeg hedder Ann og har levet med hunde hele mit liv. Det har været lige fra Schæfer, Labrador, Golden Retriever, “gadekryds af udefinerbar herkomst”, Israelske gadehunde, Dansk-Svensk Gårdhunde til Dalmatinere. Jeg synes, at alle hunde er skønne og gør mit bedste for netop at vide noget om din race.